Elektricien Lebbeke


Herstellingen:

Dringend een ervaren elektricien in regio Lebbeke nodig? U kunt bij ons als elektricien ook terecht voor herstellingen.

Kapotte lichtschakelaar
Extra schakelaar nodig?
Lichtpunten verleggen
Vloerverwarming repareren
Domotica herstellen
Onderhoud datanetwerk
Kortsluiting
Herstelling zekeringskast
Stroomstoringen
….

Elektricien Lebbeke


Renovatie & nieuwbouw:

Als elektricien in regio Lebbeke zijn we er voor particulieren, zakelijke klanten en industrie.

 Algemene elektriciteitswerken
 KNX domotica
 Verlichting, tuinverlichting & relighting
Elektrische verwarming
 Videofonie
 Parlofonie
 Industriële elektriciteit
 Elektriciteitsplannen maken
 Elektrische installaties volgens AREI
Elektrische poorten
 
Automatisatie
 Datanetwerken & bekabeling
Camerabeveiliging
 Telecom installaties
Kabelberekeningen voor keuringen

Elektricien met meer dan 30 jaar ervaring in regio Lebbeke

Elektricien Lebbeke gezocht? Wij zijn in alle markten thuis. Totaalprojecten voor nieuwbouw of renovatie, maar ook voor kleinere herstellingen helpen we u uit de nood. Onze uitstekende service, vriendelijke dienstverlening & snelheid zijn onze troeven waar u op kan rekenen.

Domotica

Elektricien Lebbeke : wij hebben ruime ervaring met domotica van KNX en Eltako projecten. Het voordeel van met Elektriciteitswerken HIEL LUC & CO in zee te gaan voor de verwezenlijking van uw KNX of Eltako project is dat wij zelf de nodige know-how hebben en dat wij niet op externe partners moeten beroep doen.

 

Verlichting

Elektricien Lebbeke : u kan op elektriciteitswerken HIEL LUC & CO rekenen voor uw volledige verlichting. Of het nu gaat om een woning (nieuwbouw / renovatie) of om een bedrijfspan of industriële verlichting, Wij bieden een totaalpakket aan producten en service.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie & een gratis offerte.

Elektrische verwarming

Elektricien Lebbeke : met een centrale sturing kunnen we één of meerdere ruimtes energiezuinig verwarmen. De temperatuur van centrale elektrische verwarming kan nauwkeurig geregeld worden met een slimme thermostaat of app op uw smartphone, net zoals bij verwarmingsketels op gas of mazout.

Toestellen voor elektrische verwarming zijn o.a. accumulatoren, vloerverwarming, elektrische radiatoren, infraroodverwarming, elektrische kachel en elektrische convectoren.

Datanetwerken & databekabeling

Elektricien Lebbeke : wij hebben de kennis en ervaring om uw datanetwerk te beheren. Wij kunnen u oplossingen bieden voor uw hele infrastructuur, incl. telecom installaties, domotica en alarmsystemen.

Moet uw datanetwerk worden verplaatst? We regelen alles zodat u zonder zorgen kan verhuizen.

Camerabeveiliging

Elektricien Lebbeke : er zijn verschillende bewakingscamera’s beschikbaar. Elke camera heeft zijn eigen mogelijkheden. Denk hierbij aan grootte van het geheugen, bereik van de camera, nachtzicht, draadloos, inzoomen, …

Welke camerabeveiliging u het beste kan kiezen, is afhankelijk van hoe u het wil gebruiken en wat uw budget is. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak. We komen u met plezier adviseren en nadien krijgt u een offerte op maat.